Delfi küsis muuhulgas: "Kas Reformierakond on viimase 6-8 kuu jooksul teinud oma PR-käitumises vigu, mis on maksnud ühe ministrikoha, reitingupunkte jne? Kui olete teinud vigu, siis kus, millal ja kuidas?"

Partei peasekretär Martin Kukelt saabus aastat kokkuvõttev vastus:

„Käesolev aasta on Reformierakonnale olnud töine. Selle poliitika-aasta tähtsaim otsus oli vajaduspõhiste peretoetuste reformi käivitamine, millega seadsime eesmärgiks kahekordistada lastetoetusi abivajavatel ja lasterikastel peredel. See puudutab umbes 70 000 last ning seniseid peretoetuseid kelleltki ära ei võeta. Samuti ei arvestata suurenevaid toetusi toimetulekutoetuse taotlemisel sissetulekute hulka.

Reformierakond peab endiselt tähtsaimaks riigi jõukuse allikaks oleva ettevõtluse soodustamist. Ettevõtlussõbralik keskkond on jätkuvalt meie prioriteet. Ühe näitena paljudest seadustati 2013. aastast alanev töötuskindlustusmakse, mis tähendab olulist maksukoormuse langust nii tööandjale kui töövõtjale.

Kahtlemata võib kordaminekuks pidada ka läbi viidud avaliku teenistuse reformi, mille tulemusena muutub ametnike palgasüsteem läbipaistvamaks ning hüved võrreldavaks erasektoriga.

Vaatamata sellele, et 2012. aastal on olnud palju kriitikat nii meie kui teiste erakondade aadressil on erakonnaga liituvate inimeste arv läbi aegade üks suuremaid - käesoleval aastal on Reformierakonnaga liitunud 1690 uut inimest, ainuüksi viimasel kahel nädalal on liitujaid olnud üle 200.

Kanname edasi valitsusvastutust ja töötame selle nimel, et Eesti inimeste heaolu ja kindlustunne suureneks. Soovime, et eesootaval aastal oleks kõigi Eesti elanike elus rohkem, mille üle rõõmustada.“

Reformierakonna reiting on viimastel kuudel langenud kolmandale positsioonile ja neist on möödunud SDE ning Keskerakond.