Uudised, mida teada tänastest Eesti ajalehtedest:

-1..+2°C
Täna on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s, õhtul nõrgeneb.


Laupäeval pilvisus tiheneb. Saartel algab lume- ja lörtsisadu, mis levib edasi itta, kohati võib tuisata. Lääne-Eestis läheb sadu üle vihmaks. On jäiteoht. Lõunatuul tugevneb 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -1..+3°C-ni.


Pühapäeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib sadada vihma. Puhub lõunatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on +2..+5°C.
Eesti Päevaleht kirjutab, et Balti riikide hõivamise takistamiseks peab siin olema märksa rohkem liitlaste vägesid.

Õhtuleht räägib täna sellest, et Eesti turismifirma korraldab reise põgenikeriiki Eritreasse. Tanel Padar aga tõdeb, et aumärgi saamine ei ole bändi vaid tema isiklik töövõit ning see innustab olema veel eeskujukam.

Postimees vahendab, et märtsist muutuvad Eesti seadused elatisvõlgnike suhtes üheks Euroopa karmimaks ehk rongavanematele koidavad kibedad päevad.
Äripäev kirjutab, et juhtiv piimatööstus Estover peab äripartnerile maksma üle 200 000 euro, sest eiras lepingut.

Värske Sirp rõõmustab Mattias Turovski esseega "Murekoht looduskaitses", samuti looduse, kultuuri ja inimteadvuse seotuse teemaga ja mitmete põnevate arvustustega.

Uudised, mida teada sündmustest maailmas:

41-aastane legendaarne BMX trikirattur David Mirra leiti oma kodu hoovis seisnud veokist surnuna. Politsei on kinnitanud, et Mirra tegi enesetappu
The New York Times
Reuters vahendab, et Saudi Araabia kuningriik on valmis osalema igasugustes maaoperatsioonides Süürias, kui USA juhitud koalitsioon otsustab selliseid operatsioone alustada. „Kuningriik on valmis osalema igasugustes maaoperatsioonides, mille läbiviimises Süürias võib koalitsioon kokku leppida,“ ütles intervjuus telekanalile Al-Arabiya brigaadikindral Ahmed Asseri, kes on ka saudide juhitud Jeemeni koalitsiooni kõneisik.

BBC teatab, et Hillary Clinton ja Bernie Sanders vaidlesid USA demokraatide presidendikandidaatide esimeses üks ühe vastu debatis panganduse ja välispoliitika üle. Clinton nimetas Sandersit idealistiks, kes ei suuda midagi ära teha, ning Sanders süüdistas Clintonit liigses seotuses establishment’iga, et saavutada tegelikke muutusi.

New York Times teatas ekstreemspordi sõpradele kurva uudise sellest, et 41-aastane legendaarne BMX trikirattur David Mirra leiti oma kodu hoovis seisnud veokist surnuna. Politsei on kinnitanud, et Mirra tegi enesetappu.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!