Sepp nentis intervjuus ERRi uudisteportaalile, et temale on jäänud senini segaseks, et mida tähendab see, et prokuratuuril on liiga palju õigusi.

"Ma loodan, et seaduse muutmise plaanid või suunad saavad lähiajal piisavalt selgeks, siis saaks neile ka prokuratuuripoolse hinnangu anda. Iseenesest on prokuratuur kaasatud justiitsministeeriumis loodud töögruppi, mis hakkab võimalike menetlusseaduse muudatustega tegelema," rääkis Sepp.

Ta lisas, et ka tema on kuulnud, et üks küsimusi, mis seal tõstatatakse, on see, et prokuratuuri üle ei ole piisavalt suurt kontrolli. Sepp tõi näitena aga välja eeluurimiskohtuniku, kelle poole saab pöörduda iga prokuratuuripoolse minetuse puhul või kui tundub, et prokurör menetluse käigus (või ka menetluse lõpetamise järel mõne dokumendiga) teeb midagi liiast või jätab midagi tegemata, kuid näiteks Reformierakond ja Keskerakond seda võimalust ei kasutanud.

Prokuratuuri tegevust on viimasel ajal tugevalt kritiseerinud nii mitmed Keskerakonna, kui ka Reformierakonna liikmed ning nende juhtfiguurid. Samas on aga mõlemad parteid olnud ka erinevate afääride tõttu avalikult uurimisorgani huviorbiidis.