EAS-i nõukogu esimees Ärma talu toetuse tagasinõudmisest: olen üsna kindel, et sellele eelnes korralik analüüs ja see protsent on põhjendatud

EASi nõukogu liikmed Erki Mölder ja David O'Brock

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) nõukogu esimehe Erki Mölderi sõnul oli EAS-i 2012. aasta otsus nõuda president Toomas Hendrik Ilvese firmale antud toetusest tagasi vaid kümme protsenti tõenäoliselt põhjendatud.
Loe edasi...

Suri esimese Eesti suusatajana MK-etapil punkte teeninud Arne Sirel

Arne Sirel

Eesti suusaspordipere on leinas, sest meie seast lahkus 62-aastasena endine tippsuusataja Arne Sirel.
Loe edasi...

Tallinna Sadama juht: kui uued laevad aasta lõpuks kohale ei jõua, rendime trahviraha eest uued

Valdo Kalm

Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm kinnitab, et ühendus Saaremaa ja Hiiumaaga tagatakse ka jaanuaris. Kuni uute parvlaevade saabumiseni on laevaliiklus tagatud asenduslaevadega ning aasta lõpuks loodetakse kätte saada kaks uut laeva.
Loe edasi...

Eilne Tartu-Tallinna rong sõitis Rakke ja Kiltsi vahel karule otsa, mesikäpp sai surma

Karu tatsas põllul

Delfi lugeja sõnul sõitis eileõhtune Tartu-Tallinna rong otsa karule ja õnnetuse tõttu hilines veidi. Rong väljus Tartust kell 20.39.
Loe edasi...

Briti ajaleht: Tallinna tasuta ühistransport oli populistlik poliitiline trikk, mil pole positiivset tulemust

Foto on illustreeriv

Briti ajaleht The Guardian analüüsis mõju, mida tasuta sõidu õigus on avaldanud Tallinna ühistranspordile. Ajalehe hinnang on kõike muud kui positiivne.
Loe edasi...

KESKBLOGI: Jüri Ratas kandideerib Savisaare vastu. Savisaar: ma arvasin, et minu vastu kandideerib see tütarlaps, see Reps

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar andis täna keskpäeval koos Oudekki Loone ja Peeter Ernitsaga pressikonverentsi ning kell 13 kohtusid ajakirjanikega Jüri Ratas ja Kadri Simson. Riigikogu aseesimees Jüri Ratas teatas kandideerimisest erakonna esimehe kohale Edgar Savisaare vastu ja Savisaar teatas, et Peeter Ernits kandideerib erakonna volikogu esimeheks.
Loe edasi...

Veel üks löök Savisaarele: Kalev Kallo ei kandideeri Keskerakonna volikogu juhiks

Kalev Kallo ja Edgar Savisaar

Keskerakonna volikogu senine juht Kalev Kallo teatas, et ei kandideeri uueks ametiajaks volikogu juhiks. Laupäeval toimuv volikogu peab valima endale uue juhatuse. Savisaarele liiga ustavaks peetava Kallo konkurendiks on seatud siseopositsiooni liige Kersti Sarapuu.
Loe edasi...

Venemaa omavärav. Kas EL karmistab, mitte ei leevenda sanktsioone?

Venemaa jätkab Aleppos tsiviilisikute ründamist.

President Putini poliitika on rabav: peaaegu oleks EL-i ühtsusse auk löödud, aga aeti see ise kinni.
Loe edasi...

EAS kutsub Hiinast tagasi Eesti ainsa majandusesindaja

Eesti Hiina-välisesindajale Priit Martinson

Suvel lubas välisminister Marina Kaljurand, et kuigi Shanghai konsulaat suletakse, jääb EAS-i esindaja sinna alles. EAS põhjendab aga, et ilma konsulaadita ei saa kohapeale jääda ka diplomaatilise staatusega majandusesindaja. Ettevõtjate ja tippjuhtide hinnangul on see tagurlik samm.
Loe edasi...

President Ilves otsustas mitte luua turismitalu ja maksis EASi toetuse vaid osaliselt tagasi

President Ilves Ärma talus aastal 2013

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) esitas OÜ-le Ermamaa tagasinõude summas 19 039 eurot, pärast Ermamaa osaniku Toomas Hendrik Ilvese kirjalikku avaldust mitte jätkata toetuse eest rajatud Ärma talu sihipärast kasutamist. Ilves on tagasinõude riigile tasunud. See on 10% summast, mille ta kunagi toetuseks sai.
Loe edasi...