Keskerakonda toetas veebruaris 29 protsenti ja Reformierakonda 23 protsenti erakondlikku eelistust väljendanud valijatest. Kuu varasemaga võrreldes kasvas toetus Keskerakonnale kolm ning Reformierakonnale kuus protsendipunkti võrra, vahendab ERR.

Vabaerakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna toetus on endiselt võrdne ehk 12 protsenti. Kohe nende kannul ehk statistilises mõttes nendega võrdse toetusega on Konservatiivne Rahvaerakond 11 protsendise toetusega.

Isamaa ja Res Publica Liit on parlamendierakondade punase laterna rollis kuue protsendiga.

Rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute AS-i küsitlusest, mis avaldati veebruari alguses, selgus, et erakondade pingerea liidrid olid siis endiselt Keskerakond ja Reformierakond. Ent kui Keskerakonna toetus (26 protsenti) püsis jaanuaris detsembrikuisel tasemel, siis Reformierakond oli toetust kaotanud ning nende toetajate osakaal oli langenud novembri tasemele (17 protsenti).

3.-4. kohal olid siis võrdse toetusega 13 protsenti Sotsiaaldemokraatlik erakond ja Vabaerakond. Kuid kohe nende kannule oli tõusnud Konservatiivne Rahvaerakond 12 protsendiga.