Reformierakonda toetas märtsis 31 protsenti, Keskerakonda 26 protsenti valimiseelistuse avaldanud vastajatest. Kuu varem, veebruaris toetas mõlemat erakonda võrdselt 27 protsenti.

EKRE toetusprotsent püsib suhteliselt stabiilsena - märtsis toetas neid 13 protsenti, kuu varem 14 protsenti.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valijaid on pärast veebruaris viimaste aastate madalaimale ehk kaheksale protsendile kahanenud toetust pisut juurde tulnud. Sotsiaaldemokraatide toetus oli märtsi uuringus 10 protsenti.

Isamaa ja Res Publica Liidu ja Vabaerakonna toetus on võrreldes eelmise kuuga ühe protsendi võrra väiksem – vastavalt viis ja kolm protsenti.

Võrreldes valitsuskoalitsiooni ja riigikogu opositsioonierakondade summaarset toetust, on valitsuserakondade toetajaskondjäänud veebruari tasemele(41 protsenti), opositsiooni jäävaid Reformierakonda, EKRE-t ja Vabaerakonda toetab aga kokku 47 protsenti valijaist (veebruaris 45).

Kodanike osakaal, kes ei oska oma erakondlikku eelistust öelda või kes ei toeta mitte kedagi, kahanes veebruari 35 protsendilt märtsis 29 protsendini.

Turu-uuringute AS küsitles 8. kuni 21. märtsini ERR-i uudistetoimetuse tellimusel näost-näkku meetodil 1005 inimest nende kodudes.