Kuidas pommitada New Yorki? Katkend uuest raamatust "Hitleri imerelvad Teises maailmasõjas"

Wunderwaffe ehk imerelv oli Teise maailmasõja ajal Natsi-Saksamaa propagandasõjas üks imeline termin, mille all võis mõista mida iganes.
Loe edasi...

FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Tallinna ringteel põrkas kaks veokit kokku, ühe juht hukkus

Tallinna ringteel Lagedil juhtus täna kella poole kahe ajal liiklusõnnetus, kus kokku põrkas kaks veoautot. Õnnetuses said viga mõlema veoki juhid, neist ühe vigastused olid sedavõrd rasked, et ta suri.
Loe edasi...

Föderatsiooninõukogu riigikaitsekomitee asejuht Klintsevitš lubas NATO s**apeadele tõelist Vene asja näidata

Venemaa föderatsiooninõukogu riigikaitse- ja julgeolekukomitee esimehe esimene asetäitja Frants Klintsevitš ei hoidnud end tagasi, kommenteerides agentuurile NSN teadet NATO vägede valmisoleku tõstmise kohta seoses Venemaa tegevusega.
Loe edasi...

Yana Toom: Jüri Ratas rääkis minuga aseesimehe kohast

Euroopa Parlamendi saadik Yana Toom kirjutas Facebookis, et Jüri Ratas pakkus talle Keskerakonna aseesimehe kohta, aga asja sellest ei saanud.
Loe edasi...

The Times: NATO tõstab suuremate „jätkuvägede“ valmisolekut

Sajad tuhanded NATO sõdurid pannakse seoses pingetega Venemaaga kõrgendatud valmisolekusse, andis mõista NATO peasekretär Jens Stoltenberg. NATO sõjalised juhid tahavad ette valmistada olulise tähtsusega maajõud, mis on võimelised olema heidutuseks Venemaa agressiooni ärahoidmiseks, kirjutab Briti ajaleht The Times.
Loe edasi...

Saksamaa tahab hakata edaspidi paadipõgenikke Vahemerelt kohe Aafrikasse tagasi saatma

Saksamaa siseministeerium tahab, et edaspidi välditaks paadipõgenike jõudmist Euroopasse, soovides nende aluste peatamist Vahemerel ja migrantide viivitamatut toimetamist Aafrikasse tagasi, kirjutab ajaleht Welt am Sonntag.
Loe edasi...

VALITSUSBLOGI: Millega päädib täna usalduskriis koalitsioonipartnerite vahel?

Täna on oodata murdepunkti reedel silmnähtavalt eskaleerunud valitsuskriisis. Suuresti Keskerakonna eestvedamisel on selleks nädalaks kavandatud ka peaminister Taavi Rõivase umbusaldamine.
Loe edasi...

Tallinna kaubanduskeskusest ostetud "poolvääriskivid" osutusid odavaks plastikuks

Tarbijavaidluste komisjoni poole pöördus klient, kes ostis poe kinnitusel poolvääriskive, kuid mis hilisemas kontrollis odavaks võltsinguks osutusid.
Loe edasi...

Alatu tegu: välismaale pagenud poeg jättis õppelaenu pensionärist vanemate kanda, kelle vara on nüüd arestitud

Portugali põrutanud perepoeg jättis oma õppelaenu maksmata ning nüüd on pank arestinud käendajate – poja eakate vanemate – vara: korteri ja auto.
Loe edasi...

Riigiprokuratuur Ilvese ettevõttele soodsa otsuse tegemisest: EAS tõlgendas õigusakte valesti, aga mitte kuritegelikult

Riigiprokuratuur tutvus rahandusministeeriumi poolt läbiviidud auditi materjalidega ja asus seisukohale, et EAS-i otsustamisprotsessis ei esine kuriteo toimepanemise tunnuseid.
Loe edasi...

Kalev/Cramo meeskond istub Venemaal lumevangis

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond, kes eile kaotas VTB Ühisliigas Nižni Novgorodile, ei saa täna Venemaalt tulema.
Loe edasi...