Putin vabastas ametist 16 päästeteenistuse, siseministeeriumi ja uurimiskomitee kindralit

Venemaa president Vladimir Putin vabastas oma ukaasiga ametist 16 eriolukordade ministeeriumi, siseministeeriumi ja uurimiskomitee kindralit.
Loe edasi...

DELFI FOTOD ja VIDEO SÜNDMUSKOHALT: Tallinna südalinnas tulistati inimest, kurjategija pääses põgenema. Politsei otsib kolme põgenenud meest

Tallinnas Rottermani kvartalis tulistati täna päeval inimest, ohver viidi haavatuna haiglasse.
Loe edasi...

Õpetajate palk tõuseb tänavu kahel korral, pärast septembrikuist tõusu on alammääraks 1050 eurot

Foto on illustratiivne

Pedagoogide palgad tõusevad tänavu kaks korda - kõigepealt suurenes palganumber kalendriaasta alguses ning teist korda tõuseb 1. septembril. Õpetajate palgatoetuse osa kasvas võrreldes eelneva aastaga 15,8 miljonit eurot ehk 211,7 miljoni euroni.
Loe edasi...

FOTO: Politsei palub abi jõhkrates röövides kahtlustatava mehe ohvrite leidmisel

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo otsib kannatanuid, kes võisid langeda röövimistes kahtlustatava mehe ohvriks.
Loe edasi...

Koorits: Ilvese krediitkaardi taust - kui oled väike mutter, siis võid isegi väikese summa omastamise eest krimasja saada

President Toomas Hendrik Ilves

Eilne "Pealtnägija" tegi loo sellest, et mitmed Toomas Hendrik Ilvese krediitkaardiga tehtud kulutused näevad välja nagu isiklikud kulutused. Raha läks näiteks rokk-kontserdi külastamise ja massaaži peale.
Loe edasi...

Läbielamised Kreekas: Eesti kodanikust naine: minu kreeklasest abikaasa üritas röövida meie ühist last

Foto on illustratiivne

Eesti kodanik Olga* elas jaanuari keskel läbi suure ehmatuse, kui oma kreeklasest abikaasal külas olles võttis mees naise sõnul nende ühise 2,5-aastase poja ja tema passid ning sulges nad oma korterisse. Laps on nüüd emaga Eestis, kuid pidamata on veel viimane kohtuheitlus lõpliku hooldusõiguse eest.
Loe edasi...

Washington Post: Trump lõpetas telefonikõne Austraalia peaministriga poole pealt toru hargile visates

Ajaleht Washington Post kirjutab oma allikatele viidates USA presidendi Donald Trumpi laupäeval toimunud telefonivestlusest Austraalia peaministri Malcolm Turnbulliga, mis oleks pidanud olema meeldiv mõttevahetus USA ühe vankumatuma liitlase juhiga, kuid selle asemel sõimas Trump Turnbulli põgenikekokkuleppe pärast ja kelkis oma võiduga USA presidendivalimistel. Lisaks sellele viskas Trump väidetavalt pärast 25 minutit toru hargile, kuigi vestlus pidi kestma tunni.
Loe edasi...

27 teadmata saatusega lapsendatud last

-

2003.–2012. aastal lapsendati Eestist USA-sse 42 last. Eesti on saanud tagasisidet 15 lapse kohta ja 27 lapse käekäigust ei tea me midagi.
Loe edasi...

Politseimajor Ago Leis: varem või hiljem kohtuvad politsei ja kurjategija kriminaalmenetluses

Politseimajor Ago Leis teab, et kuritegelikuks liidriks ei saa lihtsalt hakata. Selleks tuleb kasvada, areneda, saada toetust ja omada mingit mõjuvõimu.

Keskkriminaalpolitsei politseimajor Ago Leis ütleb, et Eestis on praegu kokku 10–15 klassikalist kuritegelikku ühendust.

Kõik need on politseile teada. Puht Eesti grupeeringuid pärast Assar Pauluse vangi saatmist praegu ei tegutse.
Loe edasi...

"Pealtnägija": Miks kasutas president Ilves kantselei krediitkaarti massaaži, rokk-kontserdi ja ohtrate veinipudelite soetamiseks?

Vabariigi presidendi kantselei (VPK) on suurim krediitkaardi kasutaja ühe töötaja kohta. Ühest küljest on see ootuspärane, sest president ongi riigi väärikaim esindaja ja eriti välismaal. Samas kasvas krediitkaardikulu järsult just Ilvese ajal ja ulatus ainuüksi viimase kümne kuu jooksul üle 90 000 euro.
Loe edasi...