Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

9...14°C
Täna on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Edela- ja lõunatuul tugevneb 5-10, pärastlõunal rannikul puhanguti 15, saartel kuni 17 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab täna, et eile avalikustatud mahukast OECD raportist sai Eesti kinnitust, et haridussüsteem on õigetel alustel või vähemasti seadnud sihid, mida peetakse rahvusvaheliselt väärikaks. Koolivõrgu korrastamine on õige, lisatagu vaid hoogu ja survet omavalitsustele.

Postimees räägib tänases lehes, et riigikogu õiguskomisjon otsustab täna, kas saata trahviühiku kahekordse suurendamise eelnõu parlamenti hääletusele või alustada palju kriitikat pälvinud algatuse aruteluga otsast peale.

Õhtuleht kirjutab blondiininaljadest ja sarkastilistest kommentaaridest ehk blondiini argipäevast. Folklorist Marju Kõivupuu ütleb aga, et blondiininaljadele annavad ainest naised, kellele välimus on ülim eesmärk.

Kolm uudist, mida teada välismaa uudistest:

Eesti viivitab pagulaste ümberasustamise leppega: Märtsiks lubatud lepingut ÜRO-ga pole siiani. Meie ministeeriumid vaidlevad selle sõnastuse üle.
Eesti Päevaleht
Hollandi rahvusringhääling NOS vahendab, et suur enamik hääletamas käinud hollandlastest oli Euroopa Liidu-Ukraina assotsiatsioonileppe ratifitseerimise vastu. Kesköö paiku olid kõik hääled loetud ja oli selge, et referendumi kehtivaks lugemiseks vajalik 30-protsendine osalus saavutati.

Reuters kirjutab, et Islandi valitsev paremtsentristlik koalitsioon otsustas nimetada uueks peaministriks Sigurður Ingi Jóhannssoni, teatas kolmapäeval arengupartei parlamendiliige Höskuldur Þórhallsson.

BBC News räägib, et Prantsusmaa parlament võttis kolmapäeval vastu seaduse, mis muudab seksi ostmise seadusevastaseks ja kehtestab selle eest trahvi kuni 3750 eurot. Samuti peavad süüdimõistetud läbima koolituse, kus neile räägitakse, millistes tingimustes prostituudid elavad ja töötavad.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!