"Ma olen alati öelnud, et mina tervist ei kommenteeri, ma ei ole arst. Aga ma näen, et tervis hea nüüd küll ei ole, see on väga lihtne ja selge," rääkis Hundisilmalt lahkumas olnud Must Delfile.

"Ta ei kommenteerinud. Juba mõnda aega Edgar püüab väga vapper olla, püüab tööd teha, loeb ja on koguaeg rakkes. Mina vana hea sõbra ja tuttavana pean ütlema seda, et kuule, tuleb hoida tagasi," ütles Must.

"Ma ei tea kas ta nüüd pahandab, et kui kuuleb kuskilt, et Must ütles tervise kohta nii, aga see ei ole ka saladus," lisas Must.

Musta sõnutsi nad erakonna asjadest ei rääkinud ning Must tuli vaid vaatama, kuidas sõbral tervis on. Savisaare hea tuttav mainis, et arstid võivad näiteks veel väga vabalt sinna minna mehe tervist uurima.

"Ei kuula, ta hetkeks kuulab mu jutu ära ja me oleme ajaloost ka rääkinud, aga siis leiab ta ikkagi, et ta peab tööd tegema... ja nii ongi," vastas Must küsimusele, et kas hea sõber Edgar kuulab tema soovitusi vaiksemalt asja võtta.

Selle kohta, kas Savisaar jätkab töötegemist või mitte, mainis Must, et "ta kirjutas midagi". "Oleks huvitav olnud küll vaadata, et mis tal seal läpakal ekraanil on," muheles Must ning lisas, et ta püüdis siiski olla delikaatne. "Tegeles kirjutamisega ja ma kordan kuuendat korda, et ainuke mis ma aru sain, et tervis hea ei ole," lisas Must lõpetuseks.

Nädala eest infarktieelses seisundis haiglasse sisse võetud Tallinna linnapea Edgar Savisaar, kellele reedel tehti südame sondeerimise ravidiagnostiline protseduur, lubati eile õhtul haiglast koju Hundisilmale. Täna teatas Harju maakohus, et Savisaar kõrvaldatakse kriminaalmenetluse ajaks linnapea ametist.