"Vaatan mureliku südamega, kuidas Reformierakonna noor kaardivägi haarab järjekordselt rahvusluse õlekõrrest, et oma valijaid kuidagigi valimiskasti juurde tuua. Alles nad üritasid valimiste põhiteemana kehtestada julgeolekut, mis neil välja ei tulnud. Nüüd siis püüavad nad mingil ainult neile arusaadaval moel ähvardada ja hirmutada inimesi venestamisega. Olge mureta, ei saanud venestamisega hakkama kommunistid, ei saa ka sotsid - eesti vaimu ei murra miski," kirjutas Savisaar oma Facebooki lehel.

Keskerakonna juht tunnistas, et tunneb puudust Siim Kallasest, kellega oli, mille üle sisuliselt vaielda. Paraku praeguse Reformierakonnaga mingit arukat valimisdebatti vist pidada ei saa, leiab Savisaar.

"Reformierakonna tagatuba on kaotanud igasuguse kontakti Eesti rahvaga. See on kurb," lisas Savisaar.

Keskpartei esimees ütles ka, et ta tahaks kohe teada kahte asja. Esiteks, et milline on Reformirakonna plaan majanduskasvu kiirendamiseks ning teiseks, et kuna Reformierakond on oma maksupoliitikaga täiesti üksinda jäänud, siis mis nüüd saab?

"Kas Reformierakond tuleb meie valitsusse ja kirjutab alla ka astmelisele tulumaksule või valib kindlameelset opositsiooni jäämise? Sest meie neid küll nende praeguse maksupoliitikaga koalitsiooni kaasata ei saa," ütles Savisaar.