Täna pärast Reformierakonna juhatuse valimisel häältepettust uuriva komisjoni kogunemist ütles erakonna esimees Andrus Ansip, et Kristiina Ojuland on maksnud liikmemaksu reformierakondlaste eest, kelle häältega manipuleeriti.

"Alati on lubatud tasuda kellegi lõivu, kellegi liikmemaksu, kuid kui sellele järgneb nende isikute identiteedi kuritarvitamine, siis ei ole see aktsepteeritav," ütles ta.

"Siin on seoseid ikkagi liiga palju, selleks, et arvata, et kõik on lihtsalt kogemata kuidagi juhtunud. No kuidas ma saan seda uskuda, kui Ojuland on oma iskilikult arvelt maksnud ära nende isikute liikmemaksud, kelle identiteeti on kuritarvitatud?" lausus Ansip.

Vastupidiselt esitatud väidetele ei ole Kristiina Ojuland enda sõnul seotud ilmsiks tulnud identiteedivargustega ja soovib omalt poolt teha kõik, et erapooletu uurimine tuvastaks tegelikud rikkujad.

"Ilmselgelt komisjon on suunanud teadlikult teraviku ühele maakonnale ja ühele isikule või siis tõeti on tegemist sellega, et pole võetud aega põhjaliku uurimise läbiviimiseks," ütles ta pressikonverentsil.

Hea Delfi lugeja, kelle seisukohtadega nõustud sina?