"Erinevalt Reformierakonna poliitikutest tehtud tunnipikkustest propagandafilmidest, püüab TV3+ uus saade paljuski oma formaadilt matkida TV3 ühiskonnakriitilist saadet Kolmeraudne," kinnitas Ossinovski. "Et tegemist oli MISA rahastatava saatega, siis uurisin enne saatesse minekut täpselt välja, mis saatega on tegemist ning mis rollis mind sinna tahetakse. Saate tegemise tõukeks sai asjaolu, et venekeelsed Eesti elanikud jälgivad tihtipeale Venemaa telekanaleid, mistõttu on nad halvemini informeeritud Eesti riigis toimuvast."

Ossinovski sõnul on saate eesmärgiks lühikeste ühiskondlik-poliitiliste otseintervjuude kaudu seda lünka täita.

"Olin uue saate esimene poliitiline külaline, kuid sain saate tegijatelt kinnituse, et tulevikus kutsutakse vastavalt teemale ka teiste maailmavaadete ja erakondade esindajaid," täpsustas ta.

"Konkreetses saates oli tegemist 10-minutilise kriitilise intervjuuga sotside erakorraliste valimiste ja demokraatia probleemide teemal. Poliitiliste erakondade seas oleme sellel teemal olnud põhilisteks eestkõnelejateks. Ma ei rääkinud seal ilu olemusest ega tule taltsutamisest, ei näidanud pilte oma lapsepõlvest, ei sõitnud kaatriga ega mänginud klaverit," viitas Ossinovski poliitilistele konkurentidele.

"Usun, et seda tüüpi kriitilisi saateid võiks meie venekeelses meedias rohkem olla. Loodetavasti hakkab järgmisest hooajast ETV2 eetris taas ilmuma üks parimaid venekeelseid ühiskondlik-poliitilisi saateid Kolmnurk, mis sellel hooajal MISAlt rahastust ei saanud. See summa kulus sedapuhku Reformierakonna reklaamile."