"Ma ei saa päris hästi aru isegi, millest räägitakse siis, kui räägitakse valitsusremondist ja kui seda valitsusremonti mõnel puhul nõutakse," rääkis Ansip.

"Kui minister teatud põhjustel ei saa oma ametis jätkata, siis tagasiastumine, uuele ministrile tee avamine, on täiesti loomulik ja see ei tähenda seda, et tegemist oleks olnud ilmtingimata ministri saamatusega," lisas peaminister Ansip.

Peaminister ütles ka Reformierakonna 20-protsendilist toetust kommenteerides, et praegune erakonna toetus on väga tugev toetus. "Meenutuseks 2009. aastal oli Reformierakonna toetus juunikuus 21 protsenti, valimistel oli meie toetus 28,6 protsenti. Valimistevahelisel perioodil aga ei ole loomulik, et erakonna toetus on 39 protsenti, nagu vahepealsed küsitlused on näidanud," ütles Ansip.

Täna kogunenud Reformierakonna juhatus nimetas erakonna esimehe, peaminister Andrus Ansipi ettepanekul uueks justiitsministri kandidaadiks Hanno Pevkuri ja uueks sotsiaalministri kandidaadiks Taavi Rõivase.

"Taavi on olnud rahvastikuministri büroo juht, kui tehti vanemahüvitise seadust. Peaministri nõunikuna oli tema vastutada samuti sotsiaalvaldkond. Ka riigikogu liikmena on ta olnud sotsiaalkomisjoni liige. Arusaamine sotsiaalsüsteemi toimimisest on Taavil väga hea, lisaks on tal ka erasektori kogemus. Leian, et Taavi Rõivas on väga hea sotsiaalministri kandidaat,“ lausus Ansip täna saadetud teates.