CNN kogus informatsiooni lennukis olnud reisijate kohta, võttes aluseks intervjuud ja avalikud andmed. Lennukis olid teiste hulgas haiglaõde, peagi abielluma pidanud mees, lastega pere ning isa ja kaheaastane tütar, vahendab Iltalehti.

„See pidi olema tema viimane puhkus oma perega enne meie abiellumist,“ rääkis Louise Sidharta pühapäeva õhtul, olles kuulnud, et tulevane mees on kadunuks jäänud lennukis.

Kadunuks jäi ka viieliikmeline Ardhide perekond, kes olid teel Singapuri uut aastat vastu võtma.

Peretütred olid tudengid ning nende sõber rääkis, et saatis ühele neist SMS-i, milles palus lülitada sisse telefoni GPS-i juhuks, kui nad on kuskil elus ja nende asukoha kindlaks tegemine oleks võimalik. Mingit vastust ta oma sõnumile ei saanud.

Katastroofis parima sõbra kaotanud Raven Limadinata rääkis, et sai lennukis olnud sõbralt viimase sõnumi vahetult enne väljalendu. Sõnumis oli pilt lennuki tiivast ja tekst „Nägemist, Surabaya“.

CNN-i teatel oli lennukis ka misjonär oma naise ja 11 kuud vana lapsega.

„Tal oli hea süda ja ta aitas vaeseid inimesi hädas,“ ütles misjonäri tööandja Park's Churchi esindaja Kim Jong-heon.

Lennuki kapten Iriyanto oli „õhuveteran“, sest tal oli selja taga 20 000 lennutundi ning aastad hävituslennuki piloodina. Vabal ajal oli ta mootorrattaklubi liige ja armastatud isa.

„Kallis isa, tule koju, ma vajan sind,“ palus tema tütar sotsiaalmeedias enne, kui tõde lennuki saatusest oli teatavaks saanud.

Lennuki teine piloot, 46-aastane Remi Plesel tahtis oma ema sõnul lapsest saati lenduriks saada. Ta õppis Pariisis ja töötas insenerina, enne kui hakkas ellu viima oma unistust lendamisest.