Laupäevast esmaspäevani peetakse ametlikke läbirääkimisi. Raskemad teemad on jäetud lõppu. Homme räägitakse läbi järgmised teemad: demokraatia ja kaasamine, riigireform, riigikaitse ja välispoliitika, õiguskord ja siseturvalisus, kultuur ja sport.

Lubaduste kinnimaksmiseks vajalikud sammud ja ametikohtade jaotus lepitakse kokku esmaspäeval. Seejärel peavad mõlema erakonna volikogud kogunema ja koalitsioonileppe heaks kiitma. Sotsiaaldemokraatide volikogu koguneb kolmapäeval, Reformierakonna volikogu kas teisipäeva õhtul või samuti kolmapäeval. Neljapäeval valitakse riigikogu juhatust, sellest hääletusest saab tõenäoliselt uue koalitsiooni esimene tuleproov.

Peaministrikandidaat Rõivase hääletus riigikogus tuleb arvatavasti ülejärgmisel nädalal, kõige varem on see võimalik esmaspäeval, 24. märtsil. Rõivas esitab seejärel mitte hiljem kui seitsme päeva jooksul valitsuse koosseisu presidendile, kes nimetab kolme päeva jooksul valitsuse ametisse. Seejärel asuvadki uue valitsuse liikmed ametisse ja vana valitsus annab neile ohjad üle.