Töötukassa nõukogu esimehe Tarmo Kriisi sõnul on oluline järjest rohkem valmistada ette oskustega töötajaid, tehes seda koostöös tööandjatega, kes saavad näiteks pakkuda tööd otsivatele inimestele võimalusi tööpraktika käigus omandada tööks vajalikke oskusi. 

Kriisi sõnul näitab töötukassa head tööd see, et ettevõtted on töötukassale usaldanud vahendada järjest enam töökohti, käesoleva aasta jooksul pea 30 000 vaba töökohta.

Veel lisas Kriis, et üks lähiaja oluline teema on töövõimetuskindlustuse väljatöötamises osalemine ja uue kindlustusliigi rakendamine töötukassas. Kriis rõhutas, et uuele süsteemile üleminek ei too kaasa makskoormuse tõusu.

Juhatus tegi kokkuvõtte teise kvartali majandustegevuse tulemustest ning andis ülevaate Eesti töötukassa investeerimistegevusest aastatel 2003 kuni 2012.

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel tõi välja, et selle 10-aastase perioodile tagasi vaadates võisime olla rahul valitud investeerimispoliitikaga, mis tagas töötukassa varadele aastate lõikes kõrge likviidsuse ja positiivse tootluse.

"Suutsime garanteerida kindlustatutele tõrgeteta väljamaksed perioodil, kus töötukassa hüppeliselt kasvanud väljamaksed ületasid sissetulekut ja kasutusele tuli võtta kogunenud reservid," lisas Paavel.

Kokku teenis töötukassa perioodil 2002-2012 kindlustatute raha investeerimiselt 21,3 miljonit eurot.