Lääne-Viru maakonnas Viitna viadukti remonttöödega seoses on piiratud tööde ajal viadukti all Tallinn-Narva maanteel kiirust kuni 30 km/h. Samuti on liiklusele suletud üks sõidurada.

Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel on täna Siniküla-Rootsi lõigul (km 157-162) jätkuvate teekatendi remonttööde tõttu tööde tsoonis (ca 900m) liiklusele suletud üks sõidurada ning kiirusepiiranguks 50 km/h. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Puurimistöödeks on kella 8.00-17.00-ni piiratud liikumiskiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h ja liiklusele suletud üks sõidusuund Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Rae-Jändja lõigul (km 62-67).

Alates kella 9.00-17.00-ni on teetruubi ehitustöödeks liiklusele suletud Jõgeva maakonnas Nõva tee kilomeetritel 1,7. Ümbersõiduks saab kasutada Kallaste-Kokora-Sõõru ja Saare-Pala-Kodavere teed.

Teekatendi remonttöid tehakse Valga maakonnas Valga-Uulu maanteel Jaanikese-Piiri lõigul (km 3-9). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis (1 km) 30 km/h.

Kruusatee remonttööde tõttu on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h ning esineda võib ka lühiajalisi liiklusseisakuid Tartu maakonnas Pangodi-Vissi teel Kavandus (km 2-5).