Kuigi Pukk ei soovinud täpsustada seda, kellest täpsemalt juhatuses räägiti, siis Delfi andmetel tuli mitteametliku päevakorrapunktina arutluse alla justiitsministri Kristen Michali tagasiastumise arutamine, millele juhatus üksmeelselt toetust ei avaldanud.

Presidendi juurde ümarlauale kiirustanud Rait Maruste ütles täna peale koosolekut ajakirjanikele, et kogunemisel räägiti peamiselt kujunenud olukorrast ning erakondade rahastamise küsimustest. Personaaliaküsimusi Maruste sõnul ei arutatud.

Erakonna pressiesindaja saatis aga hiljem lisakommentaari, milles teatas järgmist: "Reformierakonna juhatuse koosolekul arutati vabas vormis personaalia küsimust, küll aga ei soovinud keegi seda ametlikku päevakorda lisada. Reformierakonna juhatuses valitses selles osas üksmeel."

Reformierakonna juhatus kogunes täna hommikul erakonna peakontorisse, et enne presidendi ümarlauale minekut arutada Harta 12-s esitatud ettepanekuid.

Teatavasti on justiitsminister Kristen Michal viimased pool aastat olnud avalikkuse terava kriitika all. Peale seda, kui Silver Meikar teatas, et on erakonnale annetanud raha, mille päritolu ta ei teadnud ja mille ta sai Kristen Michali käsul, on avalikkuse ees palju räägitud Michali tagasiastumisest. Seni on nii Michal ise kui ka Reformierakond kõik süüdistused tagasi lükanud ning justiitsministri jätkamist toetanud.