Keskerakonna toetus Tallinnas hakkas langema veebruaris, mil erakonna toetus oli 34 protsenti. Kolme kuuga langes toetus 29 protsendini, tõusis seejärel juunis 31 protsendini, kuid langes juulis 28 protsendini.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) toetus Tallinnas püsib teist kuud 22 protsendil. SDE toetus pealinnas hakkas pärast järsku tõusu langema maikuus, mil toetus oli rekordiliselt kõrge - 27 protsenti.

Reformierakonna toetus Tallinnas on juuniga võrreldes tõusnud kahe protsendipunkti võrra 27 protsendini. Seega on Reformierakonna toetus tallinlaste seas vaid protsendipunkti võrra madalam kui Keskerakonnal.

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) toetus on Tallinnas samuti tõusnud ja seda neljandat kuud järjest. Märtsis oli IRL-i toetus 12 protsenti, juunis 15 protsenti ja juulis 16 protsenti.

Küsitlusperioodil 20. juunist 25. juulini küsitleti 817 valimisealist kodanikku.

Erakondade toetusprotsendid on näidatud nendest, kellel on erakondlik eelistus, seega "ei oska öelda" vastanute protsent elimineeritakse. Antud andmete näitamise viis muudab erakondade toetusprotsendid võrreldavaks riigikogu valimiste tulemustega. Seega antud andmete esitamine võimaldab näha erakondade võimalikku osakaalu riigikogus, kui valimised oleks toimunud uuringu küsitlusperioodil ja antud kandidaatide valikuga.