„Haiguse tõttu edastasin oma vastuhääle kirjalikult, nii nagu Ringhäälinguseadus seda võimaldab,“ märkis Toobal, „ühtlasi avaldasin arvamust, et tasuks kaaluda konkursi pikendamist leidmaks juhi kohale rohkem kandidaate kui vaid üks,“ vahendab Keskerakonna pressiesindaja.

Toobali sõnul on teada tagasivalitud Margus Allikmaa seisukohad organisatsiooni edasise arengu suhtes. „Leian, et nõukogule oleks kasuks tulnud võimalus arutleda ka teiste kandidaatide ning nende nägemuse üle ERRi tuleviku osas.“

„Olin Allikmaa tagasivalimise vastu, sest näen peamise probleemina keskendumist just vormile, mitte sisule – ERR peaks investeerima oma töötajatesse ning tehnika uuendamisse, kuid selle asemel plaanitakse kulutada raha uue maja ehitusele,“ lisas Toobal.

„Palju enam peaks juhtkond tegelema vaatajanumbrite ja toodangu kvaliteedi tõstmisega. Alustada tuleks töötajate motiveerimisest ning palgale lisada see 10 protsenti, mis mitu aastat tagasi kärbiti ja esimesel võimalusel tagasi lubati,“ rõhutas Toobal.