"ETV+ eelarvet ei kärbita, kuid osa sellest kattub spordiülekannetega seotud kuludega, kuna sport on samamoodi oluline osa uue venekeelse kanali programmist. ETV+ toimetuses ei plaanita inimesi koondada," kinnitas Allikmaa.

Ekspressi väitel kaovad spordis suvine Tour de France, analüüsiv saade „Suurmeistrid“ ja laskesuusatamine ning "murdmaasuusatamise populaarsus suri õnneks enne ise välja".

"Aktuaalne kaamera" kinnitas täna oma Facebooki lehel, et saadet on ees ootamas mitmed olulised muutused. Nimelt läheb ankur Monika Tamla lapsehoolduspuhkusele ning tema asemele tuleb Moskvast Neeme Raud, keda loodetakse näha ka "Välisilma" saatejuhi toolil. "Moskvas jätkame 2016. aastal esialgu ühe mehe ehk Anton Aleksejeviga, sest olümpiamängude ja jalgpalli EM-i lisakuludest tulenev ERR-i sisene eelarvekärbe puudutab ka uudistetoimetust. Kui meie eelarvelised võimalused peaks 2017. aastal paranema, siis mõistagi saadame Antonile ka teise inimese appi, sest teha üksi nii eesti- kui ka venekeelseid tele- ja raadiouudiseid ning olla ka ise operaator-monteerija-autojuht on ühe inimese jaoks väga suur koormus," nentis AK.