• Jevgeni Ossinovskist: "Tema, sisserändaja poeg roosast erakonnast peaks olema üliettevaatlik, aga ta ei teagi vaadata." - 2014 oktoober. Ligi kommenteeris toonase haridus- ja teadusministri Jevgeni Ossinovski esinemist "Foorumi" saates. Ligi kustutas kommentaari samal päeval. Koalitsioonikaaslaste protesti tõttu astus Ligi mõni päev hiljem rahandusministri kohalt tagasi astuda.
  • Kadri Simsonile: "Ära nüüd kaaguta, ole vait, sa lubasid, et sa oled vait, kui teine räägib!" - 2013 jaanuar. Lahingutandriks osutus taaskord saade "Foorum," sedakorda otse-eetris.
  • Kaja Kallasest: "Ma olen ka koosolekutel vaadanud, kuidas noored debattidel osalevad, tema kaunid suured silmad on tavaliselt olnud kinnise suu kohal." - 2012 november. Ligi erakonnakaaslase Kallas oli oma blogis esitanud kahtlusi, kas Reformierakondlaste selgitused uurijatele võimalike ebaseaduslike raha-allikate kohta olid ikka adekvaatsed.
  • Arstide liidu juhist Andres Korgist: "Virisemisest ma räägin arstide esindaja puhul. Vaadake tema olekut, vaadake tema tooni, vaadake, ta käitub alati samamoodi, sõltumata olukorrast ja teemast. See on kindlasti meditsiiniline probleem, aga niimoodi ei lahenda meditsiini probleeme, kui tullakse välja kümnete ja kümnete protsendiliste palganõudmistega." - 2012 september. Õhus oli meditsiinitöötajate streik, mis algas mõni nädal hiljem ja kestis peaaegu kuu aega.
  • Kalle Muulile: "Puhastustuli vahendina ei aegu. Sellega on hävitatud nakatunud raipeid ja vammi täis maju. Sina, Kalle, jääd oma jutuga suuruselt kahe vahele. Kaalu end siia ritta. Põlemine aitab, kui Sa ei suuda pool sajandit järjest ärgata ega uinuda mõtteta Riigikogu alandamisest, kui Sa ei armasta oma riiki, vaid teda teotada, kui kogu Eesti poliitika on Sulle pohhui, nahhui ja kärbatanud pabul, kui kõik Su mõtteteed viivad lõpuks Riigikogu palkadeni." - 2009 mai. Ligi pidas toona veel Eesti poliitmaastikul legendaarset blogi, mis on tänaseks internetiavarustest kustutatud. Toonased teravamad väljaütlemised leiab muidugi ka muudest allikatest.