Tallinna abilinnapeana töötav Sarapuu ütles, et linnavalitsuses on inimesed teinud omavahel kokkuleppe, et minnakse üheskoos edasi järgmisel sügisel saabuvate kohalike valimisteni, et töös olevad projektid lõpuni viia.

"Isiklikus plaanis oleks mulle huvitav sügisene tulemus. Olles teinud tükk aega inimeste jaoks tööd, tahaks näha, kuidas valijad seda hindavad," ütles Sarapuu.

Linnavalitsuse töös meeldis talle, et saab teha konkreetseid asju ja siis valimistel vaadata, kuidas valija neid hindas. Riigikogus sõltub tema sõnul palju sellest, kui palju ise ette võtad, millistesse komisjonidesse kuulud ja mis teemadega tegeled.

Kuigi üks küsitlus näitas Keskerakonna toetuse langust Tallinnas peale hiljutist esimehevahetust, siis Sarapuu sellest suurt numbrit ei teinud. Ta arvas, et Keskerakond suudab juhtkonnavahetusest segadusse sattunud valijate usalduse peatselt taastada.

Sarapuust järgmine inimene asendusliikmete nimekirjas on Tallinna linnavolikogu liige Igor Kravtšenko. Kravtšenko jättis vastamata, kas ta kavatseb riigikogu liikmeks asuda või mitte.