"Tutvustati kahtlustuse sisu. Seal on viis-kuus lehekülge teksti, aga lühidalt kokku võttes kaitsepolitsei seisukoht on, et rida linnaametnikke on omastanud omavalitsuse raha ja mina olen sellele oma teadmiste ja tegevuste ja oskustega kaasa aidanud ja valmistanud ühe plakati, kus peal on Edgar Savisaar ja Arvo Sarapuu ja Jaanus Mutli. Ei jätnud seda paragrahvi numbrit meelde, võib-olla kulub see nüüd mulle järgnevate kuude jooksul pähe," oletas Kaljulaid.

"Süüteokoosseis on täpsemalt öeldes on kaitsealusele etteheidetav omastamisele kaasaaitamine läbi reklaamteenuste osutamise," täpsustas Kaljulaiu kaitsja Aivar Pilv.

Keskerakondlane Raimond Kaljulaid ja tema kaitsja Aivar Pilv ütlesid Delfile, et Kaljulaid loobus ütluste andmisest.

Riigiprokuratuuri pressiesindaja Martin Vallimäe sõnul on kahtlustus Kaljulaiule esitatud sama kriminaalasja raames, millega seoses Edgar Savisaar paari päeva eest uues linnavara omandamise kuriteoepisoodis kahtlustuse sai.

Kaljulaid ütles Delfile eelmisel nädalal, et kapo kutsus ta tänaseks kahtlustatavana ülekuulamisele seoses 2013. aasta Hiiu staadioni avamise reklaamiga. Kuidas sattusid selle reklaami peale Keskerakonna poliitikud Edgar Savisaar, Arvo Sarapuu ja Jaanus Mutli, ta ei mäletanud.

2013. aastal, enne kohalikke valimisi, pandi Tallinnasse üles suur plakat selle kohta, et Nõmmel avatakse renoveeritud Hiiu staadion. Plakatil olid kolm Keskerakonna poliitikut. Savisaar oli Keskerakonna linnapeakandidaat, Sarapuu ja Mutli kandideerisid Nõmmel Keskerakonna nimekirjas.