"Sandaal on tuhandeid aastaid vana jalanõu soojadelt maadelt, kus sokke ei tunta siiani. Sokita sandaal on stiilipuhas. Sokiga jäledus. Kandke ikka püksisääri sokkides, moegurud."

"Tegelikult sandaalid ei hõõru siis, kui sokid jalas on ja see on palju mugavam."

Põlvini sokid, sandaalid ja lühikesed püksid - Soome turist. Tunda kaugelt kogu Euroopas."

"Siin sandaale mitte kanda. Meie jalatsid on viisud. Kas sokke tohib alla panna?"

"Hügieen nõuab sokki. Kui linnas käia tänaval sandaalidega, siis on tolmu ja igasugu kivikesi, kuivanud tuvis*tta, parmu röga, mis paljaste varvaste korral naha külge jääb, kuid sokid hoiavad otsese naha saastumise. Kodus viskad sokid pesumasinasse ja pesed jalad ning ongi kuiv ja puhas tunne, sandaalid ei hakka ka haisema higist ja bakteritest."

"Meie kultuuriruumis EI KANTA sandaale koos sokkidega - PUNKT! Suuremat prohmakat annab ikka teha - ennemini kanna tõesti burkat!"

"Mina eelistan ka sandaale kanda sokkidega. Muidugi mitte rannas."

"Sokkideta isik on varbanudist. Suvesokid on madalamad."

"No mehed, mis värk. Raiuge endale pealuu sisse, et sandaalidega mehed sokke EI kanna, see on ülim maitsetus ja reeglite rikkumine."

"Sokid ja traksid lähevad tegelikult sama reegli alla. Need on mõlemad osa aluspesust. Nagu näiteks ka T-särk. Nende eksponeerimine on halb maitse. Seega, kui kanda madala säärega sokke, võiks asi korras olla? Siiski mitte. Lühikesed püksid on tegelik probleemi allikas. Keegi ju ei kurdaks, kui kantaks pikkade pükstega koos sokke ja sandaale."