Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

+7..+11°C
Täna on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Õhtupoolikul sajab Lääne-Eestis kohati vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-10, rannikul puhanguti 13 m/s, õhtupoolikul nõrgeneb.
Eesti Päevalehest selgub, et Marina Kaljuranda näeb presidendina juba 31% kõigist vastanutest ja 35% valimisealistest kodanikest. Siim Kallast toetab 13% rahvast.

Postimees kirjutab, et presidendiks kandideeriv Reformierakonna auesimees Siim Kallas võib aprilli keskel oma soovist ametlikult teada andes üksi jääda, sest teised erakonnad ei tõtta oma kandidaate enne suve välja käima.

Äripäev kirjutab, et riik tahab lubada raiuda nooremat kuusikut, roheliste meelest on eelnõu saetöösturite huvide poole kaldu.

Uudised, mida teada välismaa väljaannetest:

Nojah, Eestit ma kaitseksin. Aga me kaitseme ju kõiki. (Naerab.) Kes tahes need ka poleks, me kaitseme muudkui kõiki. Me kaitseme tervet maailma...
Donald Trump
UNIAN vahendab, et Ukraina ülemraada radikaalse partei fraktsiooni esimees Oleg Ljaško teatas pärast fraktsioonide juhtide kohtumist president Petro Porošenkoga, et uue valitsuskoalitsiooni moodustavad Petro Porošenko blokk, rahvarinne ja Batkivštšõna.

Ajakirja Der Spiegel teatel kutsus Türgi valitsus vaibale Saksa suursaadiku, kes pidi aru andma telekanali NDR Türgi presidendi Recep Tayyip Erdoğani pihta suunatud satiiri kohta. Sealjuures ei olnud tegemist partnerite sõbraliku küllakutsega, vaid ametliku aruandega.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!