Kolm uudist, mida teada tänastest lehtedest:

0..+6°C
Täna tuleb meil pilves ilm. Vihma-, lörtsi- ja lumesadu levib Kagu-Eestist põhja poole. Kohati võib sadu tugev olla ja püsida udu. Puhub valdavalt idakaare tuul 2-8 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab, et perevägivalt on viimase kolme aastaga nõudnud 115 ohvrit, kusjuures üle poolte juhtumite puhul löödi lähedast noaga ning viiendikul juhtudel ohvrit kägistati või peksti.

Postimees kirjutab, et Odini sõdalaste Facebooki rühmas leidub 182 kriminaalse taustaga inimest, kes on toime pannud vähemalt 374 kuritegu.

Äripäev räägib, et Eesti ekspordi tipp jääb aastasse 2012, hiljem on kauba väljavedu järjest väiksemaks jäänud, olles mullu koguni kasinam kui 2011. aastal.

Kolm uudist, mida teada välismeediast:

Liikluspiirangud:
Tänasest kuni 15.04 Harju maakonnas Tallinna ringteel (km 9.7-11.6) liiklusele suletud mahasõit Jüri-Aruküla teele. Ümbersõit jaotusringi ajutise mahasõidu ja Karla ristmiku kaudu.


Põlva maakonnas Kanepi – Leevaku maantee Kauksi külas (km 33.3-33.4) kell 11:00 kuni 11:20 liiklusele suletud seoses ohtliku puu langetamisega.
Deutsche Welle vahendab, et Euroopa Liit jõudis Türgiga põhimõttelisele kokkuleppele selle kohta, et Türgi võtab tagasi kõik ebaseaduslikud sisserändajad, kes saabuvad Kreekasse, kuid selle eest tullakse ilmselt vastu ka mitmele Türgi nõudmisele.

AFP kirjutab, et USA õhurünnak terrorirühmituse Al-Shabab väljaõppelaagrile Somaalias tappis üle 150 võitleja, kes kavandasid peatset rünnakut USA ja tema regionaalsetest liitlasriikidest pärit vägede vastu, teatas Pentagon esmaspäeval.

Associated Press kirjutab, et Lõuna-Korea luureagentuur süüdistas teisipäeval Põhja-Koread kümnete Lõuna-Korea tippametnike nutitelefonide häkkimises ning sealt teksti- ja häälsõnumite ja kõneandmete varastamises.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!