"Ma pean tunnistama, et olen öö otsa lugenud riigieelarvet ja ei ole selle juhtumi detailidega kursis. Aga üldiselt mina lähtun kuluhüvitiste suhtes sellisest põhimõttest, et neid peab kasutama niipalju kui vajalik ja nii vähe kui võimalik. Igasugused kaasused, kus vajalikkuse põhjendamine on raske, ilmselt siis kompavad kuluhüvitiste kasutamise reeglite piire," rääkis Simson Delfile ja Päevalehele antud intervjuus.

"Mihhail Stalnuhhin lahkub Tallinnas neljapäeviti ja viibib reedel, laupäeval ning pühapäeval oma valimisringkonnas ja mul ei ole mingit põhjust arvata, et ta valimisringkonnas olles ei kasuta transporti. Me kõik teame, et kuluhüvitised on mõeldud tööülesannete täitmiseks," lisas Simson.

Simson lisas, et ka vanemate kogu koguneb 14. oktoobril ning siis arutatakse kuluhüvitiste temaatikat.

Vastuseks küsimusele, et kas ta on Stalnuhhiniga probleemist rääkinud, vastas Simson, et ta on terve öö tegelenud riigieelarvega ja ta peab seda tähtsamaks, kui ühe riigikogu liikme kuluhüvitisi.

Eesti Päevaleht kirjutas täna, et riigikogulasel Mihhail Stalnuhhinil pole juhiluba ning eelmise riigikogu koosseisu ajal liisitud auto andis Stalnuhhin Tallinna volikogu liikmest pojale, praeguse ametiaja jooksul liisitud autot kasutab aga tema naine.