Eesti suursaadik Prantsusmaal Sven Jürgenson ja välisministeeriumi konsulaarosakonna peadirektor Kersti Eesmaa avaldasid heameelt, et Eestil on nüüd ka Marseille’s hea koostööpartner, kellele tihedamate majandus- ja kultuurisidemete arendamisel toetuda. Marseille on kõige vanem ja suuruselt teine linn Prantsusmaal. "Eriti rõõmustav on tõdeda, et tegemist on tegelikult Eesti aukonsulaadi taasavamisega Marseille’s pärast 75 aasta möödumist," märkis suursaadik Jürgenson. Eesti aukonsulaat Marseille’s tegutses aastatel 1922-1940.

Eesti aukonsuli Dominique Walter Louis Anglès sõnul annab aukonsulaadi olemasolu suurepärase võimaluse koostöö edendamiseks Eesti ning Marseille ja Provence-Alpes-Côte d'Azur regiooniga.

Aukonsulaat asub aadressil 15 rue du Docteur Zamenhof, Marseille 13016. Aukonsuliga saab ühendust telefonil + 33 4 91 11 00 00 või e-posti vahendusel consulatestoniemrs@gmail.com

Lisaks aukonsulile Marseille´s on Eestil Prantsusmaal aukonsulid Toulouse'is, Nancys, Lille'is, Bordeaux's ja Nantes’is.

Dominique Walter Louis Angles on sündinud 1963. aastal Marseille's Prantsusmaal. Ta on omandanud kõrghariduse Buffalo ülikoolis USAs, mille lõpetas 1986. aastal majanduse erialal. Dominique Walter Louis Angles töötab kindlustus- ja finantskonsultatsiooniteenuseid pakkuvas ettevõttes ANGLES Consulting. Lisaks on ta ühingu The Maison de la Francophonie PACA asutaja. Aukonsuli konsulaarpiirkond on Provence-Alpes-Côte d'Azur regioon. Aukonsul räägib prantsuse ja inglise keelt.