Ossinovski rääkis pärast eksamit Delfile, et temale ei valmistanud eksam raskusi. Ta möönis aga, et tulemus oleneb inimesest, kuna eksamitöös oli palju nüansse, mis võinuks kahe silma vahele jääda. Ta rääkis, et mõningal juhul pole eksamitöös küsimused just kõige õnnestunumad, sest neid võivad erineva keeletaustaga inimesed teisiti mõista.

Kõige keerulisemateks pidas haridusminister kuulamis- ja kirjutamisülesanded. Ta märkis, et kuulamisharjutuses oli tarvis kuulata Vikerraadio saatelõike. "Räägiti üsna kiiresti nagu raadios ikka," ütles Ossinovski ja lisas, et saatelõiku sai kuulata ainult ühe korra. Kirjutamist pidas ta raskeks seetõttu, et eksamisituatsioonis peab looma teksti ning sealjuures tuleb arvestada nii ajalimiidi kui ka kirjutise mahuga.

Minister eksamiks ei valmistunud, sest tahtiski kontrollida, millise tulemuse saavutab ilma ettevalmistuseta."Loomulikult, kui õpid kõik küsimusteliigid pähe ja kirjutad 10 võimalikku kirjatööd endale ette, siis tõenäoliselt on võimalik see eksam ka punktidega ära teha. Aga mil määral see siis päriselt seda keeloskust mõõdab?" rääkis ta.

"Võib vaielda selle üle, kas eksamitüüpi tuleks veidi täpsustada," rääkis Ossinovski, ent lisas, et suuri muresid ei tundu eksamiga olevat.

Tulemused saab Ossinovski teada nädala pärast. Ta ütles, et ei oska punktiskoori ennustada, aga 60 protsendi piiri loodab ta kindlalt ületada.