Vanas-Kreekas ja Roomas ei seadustatud homosuhet perekonnana, kuigi see seksuaalkäitumise viis oli väga levinud. Kogu inimkonna ajaloo vältel ei ole sellist seksuaalelu viisi perekonnaks loetud üdini loomulikel elupõhistel põhjustel. Kõigi maailma riikide põhiseadustes on formuleeritud perekonna kaitse, pidades riigi kaitse alla võetava perekonnana silmas ühiskonna ainsat jätkusuutlikkust tagavat eluvormi.

Kui Te leiate, et sellise samasooliseks laiendatud perekonnakäsitluse pealesurumisega eesti rahvale ei ole temalt mitte midagi ära võetud, siis Teil kas pole südametunnistust või ajusid.

Valdo Randpere, seda ei ole meie põhiseaduses kirjas, et perekond, mis on võetud riigi kaitse alla, on homokooslus. Kirjas on, et riigi kaitse alla on võetud perekond, mis on vanemate ja laste sugulusühendus, mis teenib ühiskonna kestmist.

Kõik muu eraelu on Eesti põhiseaduses formuleeritud puutumatuna. Ja ei ole põhiseaduses ka seda kirjas, et riik peab igale inimesele andma juriidiliste garantiidega perekonna (mida väidab õiguskantsler). On ju ikka nii, et kui inimesed loovad perekonna, vanemate ja laste sugulusühtsuse mõttes, siis riik annab kaitse. Siin ongi see põhimõtteline vahetegemine riigi õiguslikus osaluses oma kodanike eraelusse sekkumises, selle dirigeerimises ja ülimal astmel kaitse alla võtmises. Mis puutub homokooseludesse, siis mis takistab seda varanduslike suhete mõttes reguleerimast tsiviilpartnerlusega, nagu mitmetes Euroopa riikides ka tehtud on? Kõik leibkonnad ei ole põhiseadusliku kaitse all perekonnad.

Tsiviilpartnerluse puhul oleks selge, et see ei ole abielulise perekonnaga samastatav lastekasvatusinstitutsioon lapsendamisõigusega jne. Miks Te seda ei tee? Loomulikult sellepärast, et ülivõimas homoideoloogia nõuab enamat ja Eesti riigijuhid alluvad homoidoloogiakeskustele ega hooli siinkohal mitte mingil määral oma rahvast.

Te usute, et rahvas ei saa aru, mida Te tegelikult teete. Et rahvas ei oska nõuda, et sellise reaalse, põhimõttelise ja sisulise põhiseaduse muudatuse tegemiseks peab eesti rahvalt küsima selleks nõusolekut. Sellist põhiseaduse muudatust ei saa teha vaikivalt, europoliitilise käiguna, erakondlikult. Rahvas aga on ju segadusse aetud ja kaitseseisundisse pandud, rahvavaenlase, homofoobi, definitsioon ja silt pandi eesti rahvale külge kohe, kui Eestis homoagenda rünnakuks läks.

Pärast seda, kui homoperekond on notari juures kooselu(abielu)registris (see on ju üks ühine register!) registreeritud, kohalduvad talle kõik registreeritud perekonna (kooselu või abielu nime all) õigused. See on nii, see on nii kavandatud ja Te teate seda täpselt. Riiklikus registris registreeritud perekondade vahel ei ole mitte mingit võimalust juriidiliselt vahet teha, seda ei tehta ja ei kavatsetagi teha. See oleks juba lausa põhiseaduse vastane, sest kõiki tuleb kohelda ühetaoliselt. Ja katse siis veel vahet teha tooks kaasa kohtukaasused.

Ja see ongi ju kogu asja, homoideoloogilise agenda mõte ja eesmärk. Praegu Te olete edukalt seda eesmärki saavutamas ilma sõna „abielu“ sisse toomata. Praegu Te sisuliselt ütlete koos homoagendaga abielus olijatele: teie, mehed ja naised, teate, pistke oma „abielu“ sõna kuhu tahate, meil polegi seda vaja, meie teeme, mis meie tahame, siin ühiskonnas ka ilma teieta.

Kas Teil tõesti absoluutselt südametunnistust eesti rahvale valetades ei ole? Te näite ju nii ausa inimesena. Te ei saa aru ja ilmselt ei tahagi aru saada, õigemini ei taha teada ega tunnistada, mida üleeuroopaline homoagenda kõigi rahvastega, kaasa arvatud mingi marginaalse eesti rahvaga, teeb. Väikese ja edukusekuvandi külge saanud Eesti allutamine annaks üle-euroopalisele homoagendale võimsa kaardi kõigi teiste seni veel allumatute allutamiseks.

Sündivus langeb pidevalt, selle aasta esimese kolme kuuga 5-6% võrreldes eelmise aasta sama ajaga. 

Kas Te tõesti ei näe, et eesti perekonnad jäävad juba riiklikult toetatud homostumise-lesbistumise eufooria ja rahvusliku kaitsetuseseisundi tõttu loomata ja lapsed sündimata? Manipuleerimata populatsioonis on looduslik tasakaal ja homokalduvust 1-2%, tugevalt manipuleeritud populatsioonis on homokäitumine juba oluliselt sotsiaalselt õpitud.

Noorte naiste äge protestiaktivism lesbirindel on ääretult kurb fakt ja on selge, et see ei ole kaasasündinud geneetiline paratamatus. Suur osa noori naisi lahkub riigist ja teine osa on homoaktivismist tiivustatud. Nii halb ei ole Eesti rahvuslik olukord veel mitte kunagi ajaloos olnud.

Kui Teie Valdo Randpere, oleksite vähegi aus inimene, siis Te vähemalt vastaksite oma erakonna valijale. Olen Reformi valinud alates 2007.