Saadud meil polnud anonüümne, vaid sellel oli ka saatja allkiri ja telefoninumber, lausus ta Kuku raadiole. Alliku sõnul on muidugi naiivsus arvata, et RHN teab, mis eetrisse tuleb. "Tujurikkuja" klipp ise pilas tema sõnul aga mitte Estonial hukkunuid, vaid Lennusadama näitust uppunud reisilaev Titanicu kohta. Allik meenutas, kuidas Titanicu interjööri on kasutud glamuurses kontekstis ja pidude korraldamiseks ning sealt saadi tema arvates "Tujurikkuja" jaoks idee.

"Siin minu arvates ei naerda Estonia huku üle, vaid on näidatud, kuidas Titanicul hukkunute mälestusest tehakse show," lausus Allik.

"Ma saan aru, et see on Estonial hukkunute omastele valus, aga nad peaksid aru saama, et see on tegelikult õilsa asja nimel tehtud, mitte nende halvustamiseks tehtud," kaitses Allik seda klippi.

"Tujurikkuja" laul Savisaarest oli natuke liiga õel ja võrreldes eelmise aasta Eesti rahva itkuga ka videoliselt kehvem. Savisaart sai läbi õhtu ETVs liiga palju Savisaare vastaste jaoks, tema toetajatele oli see aga liiga õel.

Allik lausus, et on näha, et puudub toimetuse poolne juhtimine ja teadmine, mida koostööpartnerid vana-aasta õhtuks valmistavad. "Tujurikkuja" ja "Edekabeli" produtsentfirma teevad asja iseseisvalt ja saadavad viimasel hetkel materjali kohale ja ETV ostab siga kotis. Nii juhtuski, et Savisaar oli peategelane läbi kogu õhtu. Tema arvates sai üleeile Savisaart liiga palju.

Allikule meeldis riigibussi ja poes kokku saanud tuttavate sketš. "Tujurikkuja" oli tema sõnul väga ebaühtlane. ERRi juhtkonnale soovis ta tasakaalustamist läbi õhtu.

"Kokku klopsitud kirev kava," iseloomustas ta ETV õhtut.

Vaata poleemikat tekitanud sketši: