Justiitsminister Hanno Pevkur viibib 9.-11. detsembril töövisiidil Indias New Delhis, kus kohtub India justiits- ja infotehnoloogiaminister Kapil Sibal’iga ja ettevõtlusminister Sachin Pilot’iga ning teeb ettekande IT- ja küberturvalisust käsitleval WITACS tippkohtumisel.

9. detsembril osaleb minister India kaubandus- ja tööstuskodade liidu (FICCIs) ümarlaual teemal „E-governance and transparency – Experience Sharing”, kus räägib Eesti ettevõtluskeskkonna avatusest ja kutsub India ettevõtjaid Eestisse investeerima.

10. detsembril kohtub Pevkur India justiits- ja infotehnoloogiaminister Sibal'iga, kellega räägitakse korruptsioonivastasest võitlusest ja e-lahendustest ning arutatakse võimalust teha India valitsusasutustega sellealast koostööd. Samuti on Pevkuril plaanis tõstatada küsimus Indias vahistatud Eesti piraadiküttide olukorrast.

Kohtumisel ettevõtlusminister Pilot'iga räägib Pevkur e-lahenduste rollist ärikeskkonna efektiivsuse ja läbipaistvuse suurendamisel ning India ja Eesti suhete arengust viimastel aastatel.

Lisaks teeb justiitsminister samal päeval toimuva tippkohtumise raames paneeldiskussioonil „Public-Private Partnership for Cyber Security in Financial Services Sector“ ettekande Eesti era- ja avaliku sektori koostööst küberturvalisuse teemadel.