Näiteks käisid sarvikuparteilased 2009. aastal enne kohalike valimisi välja lubaduse, et renoveerivad Raja tn ja Raja–Mäepealse ristmiku. Täna laiutab aga selle koha peal asfalt endiselt ning augud näikse üha suurenevat.

Niisamuti lubati ka, et Mooni tänavale ehitatakse Mustamäe vabaajakeskus. 2010. aastal võeti küll vastu otsus, et Mustamäele Akadeemia tee 30 tühjana seisvasse koolimajja rajatakse vabaaja- ja kultuurikeskus, kuid keskust sinna seni rajatud ei ole.

Keskerakond lubas rajada muuhulgas ka Sõle spordikeskuse. Tegelikkuses alustati aga selle projekteerimisega alles tänavu ning viimaste plaanide kohaselt valmib see 2015. aastaks Sõle Gümnaasiumi juurde.

Veel lubasid keskerakondlased ka lõpetada ohtlike ainete käitlemise Põhja-Tallinna territooriumil. Paraku toimib selline jäätmete ladustamine seal endiselt.

Piritalastele lubati aga rajada Piritale uus rannahoone ning ehitada valmis Stroomi ja Pikakari rannahooned. Ei Pikakaris ega ka Pirital uusi rannahooneid praeguseks aga ehitatud ei ole.

Linlastele suure tähendusega oli kindlasti ka toona lubatud Kopli liinide ja Maleva 18 elamu rekonstrueerimine, kuid nagu arvata, siis täna midagi sellist tehtud ei ole. Maleva 18 juures ei asu sealjuures peale muruplatsi enam midagi ning Kopli liinidele ei ole senimaani arendajat paistmas ning linn on teatanud, et otsib huvilisi nüüd naaberriikidest.

Samuti lubasid keskerakondlased Tallinnas viia ellu Lasnamäe trammiprojekti, kuid hoolimata isegi sellealasest koostööpakkumisest hiinlastelt kasvab muru endiselt seal rahumeeli edasi ja rööpaid ei paista kuskil.

Lisaks kõigele ülaltoodule lubati avada turg ka Kristiine linnaosas. Tõsi, see turg seal küll avati, ent see kadus ka sama kähku ning täna laiub selle koha peal vaid tühi plats.