Rahvusringhäälingu esimees Margus Allikmaa rääkis Delfile, et kuigi Igor Gräzini mõte igale kandidaadile eetriaega lubada osutus liiga optimistlikuks, võimaldatakse siiski kolme minutiline klipp iga erakonna ja valimisliidu esindajatele ning üksikkandidaatidele.

Rahvusringhäälingu esimees Margus Allikmaa kinnitas, et igale kandidaadile klipi tagamine ei tagaks soovitud võrdseid võimalusi valimisplatvormide tutvustamiseks. Allikmaa sõnul piirdutakse iga erakonna ja valimisliidu kohta ühe esindajaga. See välistab võimaluse, et eetriaja ummistavad ühe erakonna liikmed ning väiksema liikmeskonnaga liidud jäävad tahaplaanile.

Eetris avaldatud klipid leiavad kajastamist ka Rahvusringhäälingu valimisteportaalis valimised.err.ee. Portaali ilmuvad ka kohalikes omavalitsustes salvestatud olulisemad valimisdebatid ning kõik tele- ja raadioprogrammide eetris olnud valimiste teemalised saated.

Valimiskampaania kajastamise periood algab rahvusringhäälingu programmides ja internetiportaalides 16. septembril 2013 kell 00:00 ja lõpeb 19. oktoobril 2013 kell 24:00.