Malelaua kinkis Ilvesele Horvaatia president, kella Lääne piirivalvepiirkond ja Eesti piirivalve graveeritud kompassi Mustvee kordon.

Makedoonia president tõi Ilvesele kuldse maski, Iirimaa president hõbedast urni koos paberinoa ning Aserbaidžaani naftatootja SOCARi esindaja kinkis kullatud nafta puurtorni.

Palju kingitusi on ka eestlastelt. Peale kella ja kompassi on president saanud hulgaliselt laste joonistusi, aga ka näiteks paekivist Paide torni Paide linnalt ning Prangli elanikelt puidule põletatud Prangli saare.

Peaminister Andrus Ansipi büroost öeldi Delfile, et kõik suuremad ja väärtuslikumad kingitused nagu näiteks vaibad on peaminister edasi kinkinud, peamiselt hooldekodudele ja kirikutele.

Ene Ergma on saanud kingiks mitu enda portreed. Ühe portree on maalinud ja Ene Ergmale kinkinud vabakutseline kunstnik Elsa Kink. Teise maali sai Ene Ergma kingiks oma sünnipäeva puhul (29.veebruaril 2008) Arno Kannikeselt, maali autor on Arsen Kljan.

USA suursaadikule Joseph Michael DeThomasele olevat avaldanud riigikogu esimehe CV muljet ja ta kinkis Ene Ergmale Hubble kosmoseteleskoobiga tehtud fotod. Ühel fotol on planeet Mars, mis 2003. aasta suve lõpul oli Maale ebatavaliselt lähedal.

2009. aasta kevadel külastasid riigikogu esimeest Põlvamaa puuetega inimeste koja liikmed, kes südamliku kohtumise järel kinkisid Ene Ergmale kenasti raamitud 1-kroonise mündi, mille juures sõnum "Häda korral purustage klaas".

Allpool võib kolmest galeriist näha kingitusi Ilvesele, Ansipile ja Ergmale.

Vaata, mida on presidendile veel kingitud:
Väliskülaliste kingitused Andrus Anipile:
Kingitused Ene Ergmale: