Positiivne on ainult see, et Nõmme Kalju suutis võita meistritiitli. Muu jama jalgpalli liidus on minu meelest puhtalt juhtkonna süü!

Liiga kaua on üks mees jäänud seda organisatsiooni vedama. Mõistan, hea koht, hea amet, suured rahad jne. Kuid kas poleks aeg Härra Pohlakul areenilt lahkuda? Lasta uued inimesed seda vankrit vedama?

Okei, Nõmme Kalju teeb teistmoodi jalgpalli, mitte mänguliselt, vaid just mängu väliselt. Suur suhtekorraldus mängude eel ja järel. Oma imago müümine ja reklaamimine kõikjal, kus saab, aga see ongi ju tähtis?!

Aga härra Pohlakule see ei meeldi! Temale jääb hammaste vahele see et Tehval on ööklubi, kus Eesti meistriliiga mängijad lõõgastumas käivad vabal ajal. Härra Pohlak,  kas mängijad ei või vabal ajal ennast mõnusalt ja hästi tunda? Peaksid nad pidevalt kodus istuma, taktikaid pähe taguma, palli kõksima? Ehk siis kodukanad olema? Ka mängija on inimene!

Muidugi, kuriteod, olgu need siis millised tahes, ei käi ühegi inimese pagasisse. Eriti veel nende, kes on noorsportlaste eeskujud! Iga lollus jätab pleki ja Eesti ajakirjandus on juba selline, et meenutavad ka 10 aasta pärast seda mis siis juhtus, olgu see siis väike naps ööklubis või midagi suuremat.

Ehk siis mis on minu soovitus ja mõte : Võtke midagi ette! Väikesed mutrid on nii kaua korras, kuni üleval pool suured mutrid ei logise!