Riigikogulane lipsas ajakirjanikest kiiresti mööda ning kommentaare ei andnud. Avalikkusele oma politseis käimise tagamaid ei soostunud saadik selgitama ka pärast ligi pooletunnist ülekuulamist. Oravaparteilane keeldus vastamast ajakirjanike küsimustele, istus autosse ning sõitis minema.

Hiljem saatis Lillo pressiesindaja vahendusel avalduse, milles saadik teatas, et tutvus täna politseis talle esitatud kahtlustusega, mille sisuks oli juba varem meedias Silver Meikariga seotud väited.

"Olen hoidunud enam kui kaks kuud kestva uurimise ajal kommentaaridest. Uurimine on olnud põhjalik. On alust arvata, et prokuratuur ja politsei on vestelnud kümnete inimestega, et saada selgus kahtlustuse osas," kirjutas Lillo.

"Olen veendunud, et nii avalikkus kui ka prokuratuur ootavad põhjaliku uurimise tulemusel võimalikult kiiret selgust kahtlustuse osas. Olen varem öelnud ja kinnitan täna veelkord, et esitatud kahtlustuses süüdi ei ole," lisas Lillo.

Riigikogulane heitis ka meediale ette, et kogu uurimise ajal ei ole press käitunud tasakaalustatult ega austanud süütuse presumptsiooni. "Olen veendunud, et põhjaliku ja kiire uurimise tulemusena langeb kahtlustus ära," arvas Lillo.

Paar tundi enne Lillot sisenes politseimajja ka tema erakonnakaaslane Taavi Rõivas, kes väljus sealt keskpäeva paiku kohe pärast Lillo saabumist. Rõivase sõnul päriti talt erakonna annetuste kohta, millest mees midagi ei teadvat.

Tänaseks on ülekuulamisele kutsutud ka justiitsminister Kristen Michal.

Riigiprokuratuur alustas riigikogu endise liikme, Reformierakonda kuuluva Silver Meikari arvamusloo ilmumise järel kriminaalmenetlust paragrahvi järgi, mis puudutab erakonna rahastamisele seatud piirangute rikkumist ja mille eest saab karistada rahatrahviga.