"Just niisuguste sammudega ongi võimalik Augeiase talle sõnnikust puhastada. Aga nüüd oota ka väikeseid kättemaksuüritusi, soovitan parteipsühholoogia kogenud uurijana," kirjutas Tarand. "Need tulevad, kuid ära tunne hirmu. Sinu valitud suunda toetab tegelikult väga suur arv kodanikke."

Tarand sõnas Meikarile ka, et on valmis nõu ja jõuga aitama, kui olukord väljakannatamatuks muutub. "Ehk saan miskit abi pakkuda. Olen ise Reformierakonna kiusu-masina trumlis olnud," sõnas Tarand ning lisas, et tema hinnangul on Meikar võidetava võitluse algfaasis.

Riigiprokuratuur alustas täna ka Postimehes ilmunud väidete kontrollimiseks kriminaalmenetlust. Meikari kirjelduste järgi on Reformierakond vastu võtnud teadmata allikatest pärinevat raha, mis on vormistatud erakonna liikmete annetustena.

Meikari sõnul tegi ettepaneku annetused tema nimele vormistada Reformierakonna toonane peasekretär ja praegune justiitsminister Kristen Michal ning raha, mida kokku 115 000 krooni, andis talle praegune riigikogu liige Kalev Lillo, kes tollal töötas juhtival kohal Reformierakonna kontoris.