Nimelt sattusid Jents ja tema IRLi kolleeg Marko Pomerants avalikkuse kriitika alla, kui selgus, et nad on valmis kirjutanud eelnõu, millega jääb ära järgmisest aastast tekkima pidanud võimalus, millega tööinimesed saaksid vabatahtlikult või poolte kokkuleppel ametist lahkudes töötukassalt 40 protsendi oma eelneva palga suurust hüvitist.

Seetõttu lubas Jents üle-eelmisel nädalal Delfile, et arutab oma kolleegidega ka riigikogu liikmetele praegu kehtiva kolmekuulise lahkumishüvitise kaotamist. See hüvitis kehtib neile riigikogu liikmetele, kes loobuvad vabatahtlikult riigikogu liikme mandaadist ja on riigikogu liikmed olnud vähemalt aasta ning ta ei asu tööle mõnda teise riigiametisse.

Jents lausus aga, et riigikogu liike hüvitiste muutmine peaks olema nii koalitsiooni kui opositsioonierakondade üksmeelel toimuv tegevus. Lisaks hakkaks taoline kord niikuinii kehtima alles riigikogu järgmise koosseisu jaoks ja järelikult pole sellega kiiret.

Ta märkis ka, et selle muudatuse praktiline väärtus on väike, sest eelnevate riigikogu koosseisude kohta tuleb meelde väga vähe juhtumeid inimestest, kes on vabatahtlikult riigikogu liikme mandaadist loobunud. Ka hiljuti ametist loobunud Indrek Raudne ei saanud seda hüvitist, sest polnud aastat riigikogu liige olnud.