Erakorraline istung kestab päevakorra ammendumiseni ehk ka ööistung ei ole välistatud.

Päevakorras on üheksa punkti, millest seitse on seotud valitsuse usaldushääletusega:

1. Riigikohtu liikme Margit Vuti ametivanne.

2. Alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse ning alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse ning teiste seaduste muutmise seaduse muutmise seaduse eelnõu, mis on seotud valitsuse usaldusküsimusega.

3. Käibemaksuseaduse muutmise seaduse eelnõu, mille kohaselt tõuseb käibemaksumäär alates 2024. aasta 1. jaanuarist 20-lt 22 protsendile. Eelnõu on seotud usaldusküsimusega.

4. Tulumaksuseaduse ja kaitseväeteenistuse seaduse muutmise seaduse eelnõu, mille kohaselt kaotatakse mitmed maksusoodustused, tõstetakse tulumaksumäära ning asendatakse regresseeruv maksuvaba tulu ühtse maksuvaba tuluga. Eelnõu on seotud valitsuse usaldusega.

5. Hasartmängumaksu seaduse muutmise seaduse eelnõu, mis on seotud valitsuse usaldusküsimusega. Eelnõuga tõstetakse riigieelarve tulu suurendamiseks erinevate hasartmänguliikide maksumäärasid.

6. Perekonnaseaduse muutmise ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seaduse eelnõu, mis on seotud valitsuse usaldusküsimusega.

7. Vabariigi Valitsuse seaduse ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seaduse eelnõu. mis on seotud valitsuse usaldusküsimusega.

8. 2023. aasta riigieelarve seaduse muutmise seaduse eelnõu, mis on seotud valitsuse usaldusküsimusega.

9. Tulumaksuseaduse ning sotsiaalhoolekande seaduse ja tulumaksuseaduse muutmise seaduse muutmise seaduse eelnõu.