Möödunud esmaspäeval eetris olnud osas naeris 26-aastane erikülaline modell Aleksei pidevalt puberteetikute enesekehtestamise peale. 17-aastane pisikene blond Gerttu läks püha viha täis, kui Aleksei talle poodiumil kõndimisel nõu andis. Neiu suust tuli mingi arusaamatu vastulause, mille kohaselt peab Aleksei oma kriitika endale hoidma ning laskma endast kümme aastat nooremal end korralikult tühjaks rääkida.

Samale vaidlusele lisas vürtsi 16-aastase brüneti Grete sõnavõtt. Neiu leidis, et naised nagu peavad täiega saama ka rääkida ning naisi nagu peab täiega kuulama. Kena-kena, mis muud siia kommentaariks lisada. Oleks siis sellel naisel ka mingit elukogemust ning asjalikku eneseväljendust pakkuda peale "oumaigaad, täiega!" korrutamisele.

Veel jäi saatest meelde rahvusküsimus. Juba avaosas sai eestlaste suure viha objektiks lõunanaaber lätlane, kes julges saatesse kandideerida. Argumenteeriti saate nimele, milleks on siiski "Eesti tippmodell", mitte Läti oma. Natukene vaiksemat vihakõnet sai kuulda vene rahvusest neiude aadressil. Seda juba modellimajas elutsedes ning nende sööke kritiseerides. Sel ajal, kui vene naised keetsid suppi, pidid Eesti näitsikud kindlasti kartulit ja liha moorima.

17-aastane Tartu tüdruk Kristiina-Liisa nentis mõrult, et oleks soovinud ka pigem suppi süüa. Küll aga teadvustas neiu endale, et see oleks viinud ta tülli eestlastest kaasvõitlejatega. Oleks arvatud, et ta on vene rahvusest neiudega mestis. Samal ajal tunnistas tüdruk veel, et hindab väga vene naiste täiskasvanulikkust ning asjalikkust.

Just seda jäi eestlastest modelliks pürgijate seas väga vajaka. Nagu täiega.