Terviseportaalid kirjutavad ning arstid rõhutavad, et insult on ennetatav. Alkoholist ja suitsetamisest hoidumine, tervislikult toitumine, kehakaalu normis hoidmine, stressi vältimine ning tööga mitte üle pingutamine aitavad oma tervist hoida ning raskeid terviserikkeid vältida.

Neid põhitõdesid teavad küll kõik, kuid töötuhinas on nii tervislikku toitumist kui treeningut raske meeles pidada, töökoormus järjest kasvab, aga palk on ikka niruvõitu. See aga toob omakorda kaasa lõputu stressi ning mure toimetuleku pärast, mure aga ajab jooma või närvide rahustuseks suitsu tõmbama... ning järgmisel hetkel ongi vaja kiirabi kutsuda.

Naised pööravad nii enda kui oma pere tervisele ja heaolule oluliselt rohkem tähelepanu kui mehed. Tavaliselt otsustab pereema, mida ta oma kaasale ja lastele söögiks pakub ning oskab märgata ja abi pakkuda, kui mehe tervis käest minema hakkab.

Head lugejad, jagage nõu ja kogemusi, kuidas teie oma meeste tervise eest hoolitsete? Kas jälgite, mida kaasa endale suhu pistab, pakute talle tervislikumaid toite, utsitate sportima ja lõõgastuma? Innustate suitsetamisest loobuma? Kas teie mehed kuulavad teie soovitusi ja nõuandeid?