Keskerakondlane ütles, et tutvustab koostöös Euroopa parlamendi ALDE fraktsiooniga korraldataval valijatega kohtumisel kindlasti enda tööd Euroopa parlamendis. "See on neljas või viies kohtumine. Mul on selline projekt, et ma teen neid kohtumisi paar korda kuus," rääkis Toom Delfile.

Toom kinnitas, et pühapäeval toimuvast Keskerakonna kongressist ta Euroopa parlamendi teemalisel üritusel kindlasti juttu ei tee, sest see pole erakonnakaaslastega kohtumine. "See on kohtumine linnarahvaga, keda tegelikult ei huvita meie kongress põrmugi," leidis Toom.

Poliitik märkis, et kui küsitakse kohalike asjade kohta, näiteks on vaja mingile ristmikule lamavat politseinikut, siis sellele üritab ta siiski vastata, kuid põhiteemad on teised. "Tegelikult on põhilised teemad üleeuroopaline sotsiaalvaldkond ja põgenikud. Täpselt sellest rääkisin eelmisel laupäeval Rahvusraamatukogus, arvan, et Kohtla-Järvel läheb täpselt samuti," selgitas Toom.

Euroopa parlamendi liige Yana Toom teatas täna, et koostöös Euroopa parlamendi ALDE fraktsiooniga kutsub ta oma valijaid kohtumisele laupäeval, 28. novembril kell 14.00 Kohtla-Järve Kultuurikeskusesse.

Tasuta kohtumisel räägib Yana Toom oma tööst Euroopa Parlamendis ja vastab küsimustele.