Žinkovskajal on enda sõnul palju sõpru ja tuttavaid Keskerakonnast. Uurides, kas mõni neist on ka avalikkusele tuntud, jääb neiu kidakeelseks ning avaldab lootust, et ehk tulevikus on. Sotsiaalmeedias on neiu viimati jaganud artiklit Edgar Savisaarest ja Oudekki Loonest.

Keskerakond on Keskerakond vaid siis, kui seda juhib Edgar Savisaar.
Anna Žinkovskaja

Žinkovskaja pole ise veel Keskerakonnaga liitunud. Ta on veendumusel, et Edgar Savisaare toetamiseks ei pea Keskerakonda kuuluma. "Mul on väga palju sõpru ja tuttavaid, kes toetavad Keskerakonda ja Edgar Savisaart, aga on parteitud," märkis ta.

Ometi on neiu mõelnud erakonnaga liitumisele. Tingimusi on ainult üks. "Olen mõelnud Keskerakonda astumiselegi, aga kui selle esimees ei saa enam olema Edgar Savisaar, siis mina sinna kindlasti enam ei astu," on Žinkovskaja kindel. "Keskerakond on Keskerakond vaid siis, kui seda juhib Edgar Savisaar," on neiu kindel veendumus.

Pressiteate koostamisel ja väljasaatmisel ei ole Keskerakonna büroo noort naisterahvast aidanud, kinnitas Keskerakonna pressisekretär Taavi Pukk. Seda täheldas ka neiu ise: nimelt ei pidavat büroost taolist toetust tulema.

"Teatavasti on Keskerakonna büroo Kadri Simsoni toetajate poolt jõuga üle võetud, mistõttu ei näe ma küll büroo poolset motivatsiooni meile Edgar Savisaart toetavat pressiteadet koostada," viitas Žinkovskaja lahvatanud sisetüli viimastele arengutele.

Keskerakond on Savisaare partei

Tallinnast pärit noore neiu vaated on sarnased Savisaare pooldajatelt kostunud loosungitega. Oma pressiteates nimetab Žinkovskaja Keskerakonda Savisaare parteiks ning kirjeldab, et praegune Savisaare vastasleeri üha jõulisem erakonna võimuladvikusse kerkimine teeb teda ja paljusid teisi Savisaare toetajaid väga murelikuks. "Savisaare parteist tahetakse teha sotside või IRL-i laadset Reformierakonna ripatsit, misläbi jäetakse paljud Eestimaa elanikud poliitiliselt esindamata," on neiu seisukohaks.

"Meie jaoks on Keskerakond ilma Edgar Savisaareta surnud erakond, mistõttu toetame ainult Keskerakonda, mida juhib Edgar Savisaar," märkis Žinkovskaja. Seda põhjusel, et Edgar Savisaar näeb Eestit kodumaana kõigi siin elavate rahvuste jaoks ning tahab, et igal Eestimaa inimesel oleks siin hea elada, mitte üksnes vähestel väljavalitutel.

Keskerakond on siiani alati tavarahva eest seisev partei olnud.
Anna Žinkovskaja

"Jüri Ratas, Kadri Simson või Mailis Reps on oma senise vääritu ja lugupidamatu tegevusega väga selgelt üles näidanud eesmärki viia Keskerakond eliiti esindavate parteide sekka, mis meie jaoks on õõvastav, kuna Keskerakond on siiani alati tavarahva eest seisev partei olnud," kirjeldas Žinkovskaja saadetud pressiteates. Sarnase mõttekäiguga on välja tulnud mitmed kõnekad Savisaare toetajad. Viimane eredaim näide tuli Peeter Ernitsalt, kui ta pidas Savisaare vastasleeri esindajaid Mailis Repsi, Jüri Ratast ja Kadri Simsonit üleküpsenud broileriteks.

Žinkovskaja kutsub aga kõiki Edgar Savisaare toetajaid uue liikumisega ühinema ning avaldab lootust luua mittetulundusühing Savisaare Liit.