Teisipäeval ja kolmapäeval ilmunud artiklites avalikustas Äripäev Reformierakonna hämara koostöö Fidenter OÜga, mille omanikuks on märgitud ühe Šveitsi privaatpanga konto ehk tegelikke omanikke varjatakse. Teisipäeval ilmunud artiklist ajendatuna otsustas Reformierakond esitada Äripäeva vastu hagi, prokuratuur kontrollib artikli infot juba varem alustatud kriminaalasja raames. 

Eile kirjutas Äripäev, et viimaste aastate valimiste ajal Reformierakonna propagandaväljaandeid kirjastanud firma Fidenter OÜ omanikuks märgitud Šveitsi privaatpanga konto andmed võivad olla võltsitud. Nimelt ei eksisteeri sellist koodi, mis toodi välja Eesti Äriregistris firma omaniku real. Edasisest info kogumisest ilmnes, et juhul, kui kliendikonto eksisteerib, esitati äriregistrile Šveitsi panga Julius Baer puudulik registrikood. Kui Šveitsi äriregistris lisada koodi lõppu veel kaks numbrit ja üks sidekriips, viitab kood tõepoolest Zürichi Julius Baeri kontorile. Eesti äriregistris, OÜ Fidenter 2009. aasta majandusaruandes ning EVK-s on seega vigased andmed.

Teine probleem väidetava kliendikonto Äriregistrisse kandmisel on konto nimetamine „Estland main accountiks". Eesti väärtpaberite keskregistri seaduse järgi peab registris olema selgelt välja toodud, et tegemist on kliendikontoga, mitte lihtsalt arusaamatu nimetusega kontoga.