"See, mis toimub, on selge maksumaksjate raha varastamine ja sellele saavad lõpu teha ainult valijad. Seda õnneks juba üheksa päeva pärast," ütles Randpere Delfile.

Randpere kutsus kõiki inimesi, kes tahavad näha pealinna juhtimas ausat linnavalitsust, osalema valimistel, mis on juba alanud e-hääletuse ja eelhääletuse näol.

Ta lisas, et on omalt poolt algatanud riigikogus seaduseelnõu, mis võiks järgmistel valimistel sellisele maksumaksjate rahaga laristamisele piiri panna.

"Olen sarnaselt presidendiga väga masendatud praegu toimuvat vaadates ja mul on piinlik Tallinna juhtide pärast," ütles Randpere. "Nende miljonite eurode eest, mida Keskerakond on aastate jooksul tallinlaste taskust võtnud, ehitaks mina linnapeana näiteks uusi lasteaedu, mida täna Tallinnas on hädasti vaja.

Randpere sõnul on selline linnajuhtimine, mida Tallinn on pidanud aastaid kannatama, peletanud linnast arenguks vajalikud investeeringud, et saaksid tekkida uued töökohad ja tõusta palgad ning selline olukord peab lõppema.

President Toomas Hendrik Ilves tegi täna avalduse milles tõdes, et kahjuks määrib seekordset valimisõhustikku Tallinnas toimuv: demokraatiale võõras, oma mastaapsuselt tülgastav parteiline palagan, mida rahastatakse linnakassast, maksumaksjate heaolu arvelt.