„Minu jaoks on Reformierakonnaga liitumiseks kaks peamist põhjust. Esiteks maailmavaade, sest olen ka ise liberaal. Teiseks põhjuseks on see, et Reformierakond on olnud valitsuses ja kujundanud Eesti riigi nägu pikka aega. Pean ülimalt tõenäoliseks, et Reformierakond on valitsuses ka peale märtsis toimuvaid riigikogu valimisi. Liitudes Reformierakonnaga näen ma rohkem võimalusi esindada nii Eesti kui ka Pärnu linna ja maakonna huve,“ ütles Kivimägi.

Kivimägi kinnitusel kandideerib ta riigikogusse. „Minu jaoks on huvipakkuvamad majandusteemad, konkreetsemalt infrastruktuuriga seonduvad. Minu enese jaoks on üks suuremaid väljakutseid selles vallas kindlasti Rail Baltic, mis on ennekõike Eesti kui terve riigi huvi, aga katab ka Pärnu linna ja maakonna huve,“ lausus Kivimägi.

"Teine infrastruktuuriga seotud väljakutse on Via Baltica, mille sõiduradade arv on jäänud ajale kõvasti jalgu. Autode hulk on viimasel kümnendil hüppeliselt kasvanud, mistõttu selle rahvusvahelise maantee liiklusohtlikkus on lubamatult kasvanud. Midagi õnnestub ehk teha juba järgmisel aastal, aga suuremad muutused ei sünni siin üleöö. Eelduseks on konkreetne ajakava kitskohtade lahendamiseks, mitte probleemide lükkamine määramatusse," märkis Pärnu linnapea, lisades, et peale majandusteemade huvitab teda ka spordi ja kultuuriga seonduv.