Praeguseks on väljakute uuenduskuur tehtud ja üsna varsti peaks valmima ka tehtut reklaamiv kampaania. OÜ Reklaam ja Meedia tegi ettevõtlusameti tellimusel 4600 euro eest meediaplaani, mille järgi kulub mänguväljakute projekti tutvustamiseks orienteeruvalt 71 760 eurot. Sellest 60 000 eurot kulub telereklaamile TV3-s, Kanal 2-s ja PBK-s.

IRL-i linnapeakandidaat Eerik-Niiles Krossi hinnangul on tegu häbematu maksumaksja raha raiskamisega.

"Ainuüksi viimase nädala jooksul oleme saanud teada, et Savisaar teeb keskerakondlastele salastatud makseid 132 000 euro eest ja raiskab 70 000 eurot mitte mänguväljakute remondiks, vaid propagandaks," ütles Kross Delfile. "Kokku üle 200 000 euro täiesti tarbetult raisatud maksumaksja raha!"

Krossi sõnul on ta veendunud, et Keskerakond jätkab sarnase propaganda kasutamist kuni 20. oktoobril toimuvate valimisteni.

"Olen varem öelnud, et Keskerakonna ringkäendus ja labane linna raha raiskamine Tallinnas meenutab poliitiliselt kultuurituselt postsovieetlikku süsteemi," lisas Kross.

"Täna meenutab see üha rohkem siiski Kesk-Aafrika Vabariiki, kus korruptsiooni isegi ei varjata, vaid reklaamitakse klantsplakatitega. Kavatsen tellida Tallinna linnavõimu avaliku raha eest tehtava kampaania suhte põhjaliku auditi, mille alusel tuleb kogu poliitpropagandaks kulutatud linnaraha Keskerakonnalt tagasi nõuda," lubas linnapeakandidaat.

"Ühtlasi soovitan inimestel demokraatlikult vastu hakata taolisele raha kuritarvitamisele. Tulge kõik valima, et lõpetada korruptsioon Tallinnas," tegi Kross üleskutse.